Leiderschap in Veranderen
Leiderschapstrajecten

Sommige ontwikkelvraagstukken in organisaties vragen om een leerarrangement waarin medewerkers gedurende langere tijd worden ondersteund in hun leerproces en leiderschap. Leiderschapstrajecten kunnen dan uitkomst bieden.

 

De leiderschapstrajecten die wij ontwikkelen voor onze opdrachtgevers zijn voor de deelnemers nieuwe en indringende ervaringen. Samen met onze gesprekspartners analyseren we de situatie en brengen de belangrijkste ambities en vraagstukken in kaart. Vervolgens creëren we samen met hen een inspirerende leeromgeving en stimuleren de betrokkenen om zelf de verantwoordelijkheid voor hun ontwikkelproces nemen. De nadruk ligt op het met elkaar opdoen van ervaringen, het hieraan betekenis geven en het ontwikkelen van het vermogen om in lijn hiermee te handelen in toekomstige situaties.

_DSC0866

De trajecten zijn erop gericht om leiderschapspotentieel vrij te maken en te verbinden, zodat betrokkenen gezamenlijk bijzondere resultaten kunnen realiseren. Resultaten die zorgen voor geïnspireerde medewerkers, tevreden klanten en een beter rendement.

 

Werkvormen die we geïntegreerd benutten zijn onder andere assessments, interactieve workshops en trainingen, games, managementseminars, teamcoaching, individuele coaching on-the-job, e-learning en bijvoorbeeld het opstarten van mini-ondernemingen rond een nieuwe business propositie.
Wij hebben voor diverse organisaties leiderschapstrajecten ontwikkeld die de gewenste organisatieverandering of transitie ondersteunen. Neemt u voor voorbeelden en onze aanpak gerust contact op.

Zie ook:
ondersteuning van managementteams inspiratie sessies organisatie ontwikkeling

home