Leiderschap in Veranderen
Ondersteuning van Managementteams

ManagementteamsWe worden veel gevraagd om directie- en managementteams te begeleiden op het snijvlak van leiderschapsontwikkeling, teamsamenwerking en transitievraagstukken in de organisatie.

 

Leidend in onze begeleiding zijn de resultaten die u met uw organisatie op korte en langere termijn wilt bereiken. Zonder het scherp stellen op het resultaat en het ‘waarom’, ontstaat er geen energie om in beweging te komen en waar nodig ingeslepen patronen te doorbreken. Het verkennen van de persoonlijke betekenis die ieder van de teamleden aan de gewenste resultaten geeft, is vaak een brug naar het bouwen aan onderlinge verbindingen en gezonde relaties in het team. Daarbij gaan wij de confrontatie niet uit de weg.

 

Elk team dat ons benadert heeft haar eigen specifieke vraagstukken op het gebied van leiderschap en organisatie verandering. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om samen te verkennen hoe onze begeleiding voor uw organisatie maximale waarde kan hebben. Onze contactgegevens vindt u hier.

 

leiderschapstrajecten inspiratie sessies organisatie ontwikkeling

home