Leiderschap in Veranderen
Over ons

 

diversiteitWij zijn Marco de Witte, Maaike Arends en Michiel Nannen. We hebben in onze jarenlange samenwerking gemerkt en doorleefd dat er in diversiteit echt kracht zit als je het lef hebt om samen in de spiegel te kijken. Dan ontstaat ook de mogelijkheid om je eigenheid te behouden zonder de verbondenheid te verliezen. We vinden elkaar steeds weer in een gezamenlijke drive om waarde toe te voegen aan het geheel en te genieten van de lol van samen creëren. 

 

 

Geïnspireerd door onze vakdisciplines en ervaringen, ontmoeten wij elkaar in de dagelijkse praktijk, precies daar waar het schuurt. Door onze jarenlange samenwerking hebben wij mogen ervaren dat daar waar waarheden botsen, creëren begint. Niet dat dat altijd lekker voelt, daar mogen we best eerlijk over zijn. Echter wanneer je er echt samen instapt, de tegenstellingen toelaat, leer je werken met natuurlijke spanningsvelden en paradigma’s en ineens wordt het dan leuk!

 

De zoektocht naar het vinden van syntheses, naar het werken met schijnbare tegenstellingen, vind je terug in onze aanpak en werkwijze. Niet vanuit de intentie om tegenstellingen op te lossen en te komen tot een gedeelde werkelijkheid. Veel meer geloven wij in meervoudige werkelijkheden, in het werken met de polariteiten. Wanneer een systeem leert werken met tegenstellingen, ontstaat er natuurlijke beweging. In onze samenwerking heeft het geholpen om de intentie te benoemen dat we samen willen bewegen, samen willen groeien. Dat bleek veel vruchtbaarder, dan de aanname dat we moesten veranderen om elkaar te begrijpen.

 

In onze visie worden invalshoeken uit de bedrijfskunde, veranderkunde, psychologie en de wereld van de kunsten gecombineerd tot een heel eigen aanpak en werkwijze. Daarbij versterken de  academische blik en praktijkervaring elkaar, zodat er lenigheid ontstaat in de afwisseling tussen abstraheren en concretiseren. Een lenigheid die in onze ogen van uitermate belang is om echte, zinvolle resultaten te behalen.

 

Lees hier meer over onze visie 

 

Voor achtergronden over persoonlijke vakdisciplines en specifieke invalshoeken, nodigen we je graag uit onze persoonlijke portfolios te lezen:
 

Marco de Witte Michiel Nannen

 
 
 
 
 
 
 
 

Marco de Witte Maaike Arends Michiel Nannen